Marmarabirlik ürünleri devlette”

Marmarabirlik ürünleri  devlette”

Marmarabirlik Başkanı Asa, Milli Savunma Bakanı Yılmaz'ı ziyaret etti

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, geçtiğimiz hafta içinde Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Marmarabirlik Genel Müdürü İbrahim Minareci ve Ar-GE Müdürü Mustafa Fındık da hazır bulundu.

 Marmarabirlik heyeti olarak Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’a yapılan ziyareti değerlendiren Birlik Başkanı Hidamet Asa, bu ziyaretin her iki taraf için de olumlu geçtiğini söyledi.

Başkan Asa ziyaretle ilgili şu değerlendirmede bulundu:

“ Marmarabirlik olarak satışlarımızı yurt içinde ve yurt dışında arttırmak amacıyla bir dizi plan ve programlar yapıyor, önümüze hedefler koyuyoruz. Marmarabirlik olarak 2015 yılını yerel zincirler yılı ilan ettik. Bu kapsamda özel sektördeki satış ve pazarlama çalışmalarımıza ilave olarak kamu kurum ve kuruluşlarında da Marmarabirlik’in ürünlerini nasıl daha fazla arttırabiliriz ve buna paralel olarak ‘ortak üreticimizin 1 kg. zeytinini nasıl daha  fazla alabiliriz’e yönelik  araştırmalarımızda tüm hızıyla devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarla da  işbirliği içine  girip büyük bir sinerji yaratmak amacıyla  Milli Savunma Bakanımızı ziyaret ettik. Kendisine Marmarabirlik hakkında  bilgi verip ürünlerimizin tanıtımını yaptık. 32 bin ortağımız adına sağ olsun bakanımız büyük bir nezaket örneği gösterdiler ve Marmarabirlik’i tanıdıklarını ve ürün kalitesinden memnun olduklarını söylediler. Ayrıca görüşmemiz sonunda Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşlarda Marmarabirlik ürünlerinin tüketimi konusunda çalışma yapılacağını da bizlere ifade ettiler”.

Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik satış ve pazarlama çalışmaları kapsamında önümüzdeki süreçte diğer bakanlık ve kurumlar nezdinde de ürün tanıtım ve değerlendirme görüşmelerinin devam edeceğini söyledi.



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı